Glasvezelversterkte kunststof ladders

Onze standaard kunststof ladders zijn beschikbaar als enkelvoudige ladder, ladders bruikbaar in A-vorm of uitschuifbare ladders (ev. met koord).

Afmetingen

Enkelvoudige kunststof ladders hebben een breedte van 360mm en een sportafstand van 250mm. Deze ladders zijn opgebouwd met een rechthoekige ladderstijl (70x25mm) en een ronde laddersport met antislip (Ø 32mm). Daarnaast kunnen wij u ook glasvezelversterkte kunststof ladders op maat aanbieden. Deze zijn bedoeld om vast gemonteerd te worden tegenaan bv. een muur of wand. Zij kunnen eveneens voorzien worden van een kunststof veiligheidskooi (diameter 750mm). Ladders met een veiligheidskooi hebben een breedte van 480mm.

Types veiligheidsinstappen

  • uitschuifbaar ladderdeel met automatische vergrendeling (enkel bij ladderbreedte 420mm)
  • losse 5-sportige veiligheidsinstap
  • vaste instap met doorlopende stijlen  (enkel breedte 480 mm)
  • uitschuifbare instapstijl voor montage op ladder of putwand
  • vaste instap (U-vormige inox beugel)

Bevestiging kunststof ladder

Afstandshouders voor bevestiging van de glasvezelversterkte kunststof ladder kunnen voorzien worden in GVK of inox 316. De afstand van de aslijn van de sporten tot de wand bedraagt 165mm.

EN 131 normering

Voor alle kunststof ladders geldt dat zij volledig voldoen aan de EN 131 normering. Op aanvraag kunnen wij u ook onze veiligheidsattesten overmaken.

Wilt u graag meer weten over prijzen, projecten en mogelijkheden

contacteer ons

Enkele voorbeelden van ladders op maat

Back to top