Vikugrate klemmen en toebehoren

Hars herstelkit (coating set)

De GVK roosters kunnen wij op maat gezaagd aanleveren. Wanneer u deze echter zelf wenst te verzagen is het aan te raden de gezaagde vlakken met hars in te strijken om de chemische resistentie van het rooster niet te verminderen (de glasvezels zijn immers niet chemisch resistent). Hiervoor beschikken wij over een kit waarin hars en verharder zitten. Een kit bestaat uit 200 g hars (LY 564) en 70 g verharder (HY 2954). Beiden zijn in de juiste mengverhouding aanwezig: mn 1 deel verharder en 3 delen hars. Beide producten kunnen gemengd worden in de pot van het hars. Goed mengen/roeren alvorens eerste gebruik. Het product blijft +/- 2 u verwerkbaar na menging. Aan te brengen met penseel of lakrolletje (niet bijgeleverd).

Bevestigingsartikelen

Voor het bevestigen van de roosters en de traptreden kunnen wij u een uitgebreid assortiment aan inox 316 bevestigingsklemmen voorstellen.

M clips / O clips compleet

M-clips drukken het kunststof rooster tegen het dragende profiel. Installatie is zeer eenvoudig, het profiel hoeft niet geboord te worden en de clip kan eenvoudig via de bovenkant bevestigd worden. O clips kunnen tevens gebruikt worden voor het bevestigen van gesloten roosters.

 

M clips bout en moer
M clips met bout en moer bevestigen het kunststof rooster direct aan het profiel, installatie is eenvoudig, er hoeft enkel één gat geboord te worden door het profiel.

Dubbele O-Clip / C-Clip
Dubbele O of C clips zijn ontwikkeld om twee roosters aan elkaar te bevestigen op plekken waar geen dragende profiel zit. Dit om eventuele hoogteverschillen te voorkomen.

 

W-Clips 
W-Clips zijn speciaal ontwikkeld voor het bevestigen van zowel gesloten roosters en micro mesh roosters (roosters met kleine maas) alsook voor het bevestigen van anti slip platen en Vikustep panelen.

 

PP stelvoeten

U kunt tevens bij Vink terecht voor een uitgebreid assortiment PP stelvoeten.  De polypropyleen stelvoeten voor GVK vloeren zijn verstelbaar in de hoogte. Ze zijn extreem weer- en UV bestendig en zijn uiterst stabiel. De stelvoeten of vloerdragers uit de PB-Serie kunnen van 28 tot 965 mm versteld worden door de moffen te stapelen. De hellingscorrector BC-PH5 (0 tot 5%) en een uitgebreide reeks bevestigingstoebehoren is verkrijgbaar om alle soorten structuren te ondersteunen.

Wilt u graag meer weten over prijzen, projecten en mogelijkheden

contacteer ons
Back to top