Bruggen

Niemand kan nog ontkennen dat we met een serieus mobiliteitsprobleem zitten. Een onderzoek van iVOX in opdracht van De Lijn heeft uitgewezen dat 93 procent van de Vlamingen vindt dat het mobiliteitsprobleem steeds erger wordt en dat er dringend oplossingen moeten komen. 91 procent gaf aan dat we te veel stil staan in het verkeer, en een derde van de mensen die dagelijks pendelen, zegt dat ze te veel tijd verliezen aan hun woon-werkverkeer.

Kortom we zijn met z’n allen het fileleed flink beu en zijn op zoek naar haalbare alternatieven. Vele mensen vinden die nu al in combimobiliteit (het combineren van verschillende vervoermiddelen zoals fiets, te voet, bus, trein, tram, auto...). Vaak wordt het laatste traject naar het werk afgelegd met de fiets of te voet. Verwacht wordt dat deze tendens zich de komende jaren nog sterk zal verderzetten waardoor aanpassingen aan de huidige infrastructuur noodzakelijk gaan zijn. Want, als steeds meer mensen de fiets gaan nemen of zich wandelend naar het werk verplaatsen, zal de nood aan voetgangers- en fietsbruggen behoorlijk toenemen.

Onze producten

  • Wij tekenen, produceren en monteren volledig afgewerkte brugconstructies uit glasvezelversterkte kunststof. Onze brugconstructies zijn sterk, veilig, duurzaam en onderhoudsarm. Bovendien wegen ze een stuk minder dan vergelijkbare metalen constructies waardoor de montage snel en vlot verloopt. 
  • Daarnaast zagen wij ook roosters en traptreden op maat voor montage in stalen brugconstructies.

Onze expertise

  • Onze medewerkers zijn stuk voor stuk experten in hun vak. Zij staan in voor het ontwerp en de studie van uw projecten. Zij zorgen voor de opmeting op werf, de prefabricatie in eigen atelier, de levering op werf en de plaatsing met onze eigen monteurs.

 

Realisaties

Wilt u graag meer weten over prijzen, projecten en mogelijkheden

contacteer ons
Back to top